Kansainvälisesti akkreditoitua koulutusta 24/7 terveysteknologia-alalle

Clinius tarjoaa yhdessä yhteistyökumppaninsa Comply Guru:n kanssa uudenlaista, kansainvälisesti akkreditoitua koulutuspalvelua Suomessa. Milloin ja missä tahansa saatavilla olevat (24/7) eLearning koulutukset kattavat laajasti terveysteknologiaan liittyvät keskeiset lainsäädäntövaatimukset (MDR, IVDR, FDA QSR- ja MDSAP) sekä standardit ISO 13485 ja ISO 14971. Koulutuksia on perusteista aina johtavan auditoijan osaamistasoon asti. eLearning tarjoaa oppimisympäristön, joka mahdollistaa interaktiivisen ja mukaansatempaavan sisällön, jatkuvan oman oppimisen seurannan ja loppukokeen sertifioinnin saamiseksi.

Vaativimmissa koulutuksissa eLearningiin yhdistetään ohjaajan vetämät workshopit. Tällaisessa hybridimuotoisessa (Blended Learning) opetuksessa käydään ensin läpi teoria ja perusteet, jolloin workshopissa voidaan tehokkaammin keskittyä käytäntöön soveltamiseen ja osaamisen kehittymiseen. Näin edesautetaan sisällön syvällisempää omaksumista.

”Yhteistyömme tarjoaa joustavaa ja tehokasta, kansainvälisesti akkreditoitua koulutusta Suomessa toimiville yrityksille ja niiden henkilöstölle” toteavat toimitusjohtajat Kelly ja Maijala yhteisesti. Verkko-oppimisen avulla voi parantaa tietojaan ja taitojaan ajasta ja paikasta riippumatta. ”Tätä koulutuksista saatavaa osaamista voi Clinius osaltaan täydentää konsultoimalla yrityskohtaisissa haasteissa”, jatkaa Maijala.

 

Comply Guru Ltd

Multi-akkreditoitu innovaatiojohtaja lääkinnällisten laitteiden eLearning oppimisessa

Missiomme on muuttaa koulutusta ja yksinkertaistaa kansainvälisten standardien ja jatkuvasti kehittyvien säännösten monimutkaista maisemaa. Comply Guru on ensimmäinen yritys maailmassa, joka keskittyy kansainvälisesti akkreditoituun eLearning oppimiseen (24/7) standardeissa ja määräyksissä sekä hybridimuotoiseen koulutukseen lääkinnällisten laitteiden auditoijakoulutuksessa.

Lisätietoja: Tj Eoin Kelly, +353 61 529100, ekelly@complyguru.com,  www.complyguru.com/en-fi/

 

Clinius Oy

Laitetutkimusten ja laatujärjestelmien asiantuntija

Clinius on kliinisten laitetutkimusten pioneeri Suomessa; kliinisiin laitetutkimuksiin, tuotedokumentaatioon ja ISO 13485:n mukaisiin laatujärjestelmiin keskittynyt asiantuntijayritys. Autamme terveys- ja hyvinvointialan yrityksiä asiakastarpeen ymmärtämisessä sekä tuotteisiin kohdistuvien viranomaisvaatimusten (MDR ja IVDR) täyttämisessä.

Lisätietoja: Tj Miikka Maijala, 040 509 6160, miikka.maijala@clinius.fi

0
Feed

Jätä kommentti

hCaptcha