Kliiniset laitetutkimukset MDR:n vaatimusten mukaisesti

Clinius on kliinisten laitetutkimusten pioneeri Suomessa. Meillä on yli 15 vuoden kokemus niin tutkimuksista kuin terveydenhuollon kanssa tehtävästä yhteistyöstä. Toteutamme tutkimuksen suunnittelun, valmistelun ja toteutuksen niin MDR:n kuin ISO 14155 tutkimusstandardin vaatimukset huomioiden.

 

Clinius tarjoaa kumppanina laaja-alaisen näkemyksen laitetutkimuksiin, pitkäaikaisen kokemuksen tutkimusten käytännön toteutuksista sekä kokeneen moniammatillisen tiimin tutkimuksen kaikkiin vaiheisiin.. Parhaan lopputuloksen varmistamiseksi kannattaa tutkimusprojektissa olla ajoissa liikkeellä.

 

Voimme auttaa kokonaisvaltaisesti niin tutkimustarpeiden ja itse tutkimuksen suunnittelussa, tutkijoiden ja tutkimuspaikkojen valinnassa, läpiviennissä kuin raportoinnissakin. Tarjoamme projektiin myös biostatistiikkapalvelut.

 

Toteutamme kliinisiä laitetutkimuksia joko avaimet -käteen periaatteella tai tuottamalla asiakkaan toivomia osakokonaisuuksia. Autamme myös tarvittavien tutkimusten arvioinnissa ja road-mapin suunnittelussa. Palveluihimme kuuluvat myös kliiniset arvioinnit (CER), kliinisen arvioinnin suunnitelma (CEP) ja PMCF. Ole meihin yhteydessä jo tänään!

 

0
Feed

Jätä kommentti

hCaptcha