Tiedotteet

Kliinisiin arviointeihin lisävaatimuksia

22.8.2017

Kliinisiin arviointeihin liittyvään MEDDEV-ohjeistukseen on tullut uusi päivitys (MEDDEV 2.7.1 rev. 4). Ohjeistus on selvästi aiempaa laajempi, mutta sisältää myös ohjeistusta sen soveltamiseksi. Ilmoitetut laitokset ovat kokemuksemme mukaan... Lue lisää »

Uudet MD- ja IVD-asetukset hyväksytty

11.4.2017

Eurooppalainen laitelainsäädäntö muuttuu! Euroopan parlamentti on lopullisesti hyväksynyt Lääkinnällisiä laitteita ja IVD-laitteita koskevat asetukset 5.4.2017. Koska Euroopan neuvosto on asetukset hyväksynyt jo aiemmin... Lue lisää »

Koulutettavilta erinomaiset arvosanat Cliniukselle

13.2.2017

Clinius toteutti tammikuun lopulla asiakkaalleen kaksipäiväisen koulutuksen. Koulutettavilta saimme erinomaiset arvosanat kaikissa koulutuspalautteen osa-alueissa, mutta erityisesti kouluttajiemme asiantuntemuksesta. Kouluttajiemme mieltä... Lue lisää »

Hyvää Joulua! God Jul!

15.12.2016

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! God Jul och Gott Nytt År! Tänä vuonna lahjoitimme joulukorttirahat Lastenklinkoiden Kummit r.y.:lle. Detta år begåvade vi julkort pengar till Barnkliniernas Faddrar rf. Lue lisää »

Innovaatiosetelillä lisätehoa kehitystoimintaan

9.12.2016

Tekesin tarjoamalla Innovaatiosetelillä voit ostaa uutta tietoa ja osaamista yritykseesi! Innovaatioseteli on tarkoitettu pk-yrityksille, jotka haluavat kehittää tuotteitaan tai prosessejaan, tai hankkii palveluna uutta... Lue lisää »