Tiedotteet

MDR tulee seuraavaksi!

23.5.2018

GDPR eli EU:n uusi tietosuoja-asetus tulee sovellettavaksi 25.5.2018 alkaen.  Vaatimusten haltuunotto on ollut iso työ yrityksissä. Terveysteknologiayritysten kannalta vielä tärkeämpi asia on kuitenkin MDR eli EU:n uusi... Lue lisää »

Kliinisiin arviointeihin lisävaatimuksia

22.8.2017

Kliinisiin arviointeihin liittyvään MEDDEV-ohjeistukseen on tullut uusi päivitys (MEDDEV 2.7.1 rev. 4). Ohjeistus on selvästi aiempaa laajempi, mutta sisältää myös ohjeistusta sen soveltamiseksi. Ilmoitetut laitokset ovat kokemuksemme mukaan... Lue lisää »

Uudet MD- ja IVD-asetukset hyväksytty

11.4.2017

Eurooppalainen laitelainsäädäntö muuttuu! Euroopan parlamentti on lopullisesti hyväksynyt Lääkinnällisiä laitteita ja IVD-laitteita koskevat asetukset 5.4.2017. Koska Euroopan neuvosto on asetukset hyväksynyt jo aiemmin... Lue lisää »

Koulutettavilta erinomaiset arvosanat Cliniukselle

13.2.2017

Clinius toteutti tammikuun lopulla asiakkaalleen kaksipäiväisen koulutuksen. Koulutettavilta saimme erinomaiset arvosanat kaikissa koulutuspalautteen osa-alueissa, mutta erityisesti kouluttajiemme asiantuntemuksesta. Kouluttajiemme mieltä... Lue lisää »

Hyvää Joulua! God Jul!

15.12.2016

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta! God Jul och Gott Nytt År! Tänä vuonna lahjoitimme joulukorttirahat Lastenklinkoiden Kummit r.y.:lle. Detta år begåvade vi julkort pengar till Barnkliniernas Faddrar rf. Lue lisää »